Babysvømning

Giv dig selv og din baby en god oplevelse med en tur i det varme vand.

Babysvømning giver dig muligheden for en helt særlig oplevelse sammen med din baby. Gennem leg og enkle øvelser, bliver de små introduceret i at færdes i vand, og i samværet mellem baby og forælder bruges legen til udvikling og stimuli. Vores instruktør hjælper dig med at skabe tryghed for den lille, så det bliver en god oplevelse.

Oplevelserne i vandet danner nærvær og tryghed, samtidig med at barnets sanser, kropsbevidsthed, muskler og balanceevne bliver styrket og stimuleret.

Der er ikke noget, du skal vide om babysvømning, før du kommer, vores instruktør lærer dig det hele på stedet. Hvis det er første gang, skal du forberede dig på, at din baby kan blive overvældet af alle indtrykkene, og det er derfor ikke sikkert, at I er i vandet så længe. Men det går som regel bedre næste gang.

Alder: 2 mdr. – 12 mdr. 

Husk alle babyer skal være iført både HappyNappy samt badeble, og både voksen og barn skal vaskes grundigt, inden I går i vandet.

Det kan være svært at orientere sig i en ny svømmehal, når du kommer med baby og en masse udstyr. Derfor har vi lavet en hjælpeoversigt med informationer, der skulle besvare de fleste spørgsmål om hvor, hvordan og hvornår.