Babysvømning

Giv dig selv og din baby en god oplevelse med en tur i det varme vand.

Babysvømning giver forældre en helt unik mulighed og oplevelse sammen med deres barn. Oplevelserne i vandet danner nærvær og tryghed samtidig med at barnets sanser, kropsbevidsthed, muskler og balanceevne bliver styrket og stimuleret.

Der er ikke noget du skal vide om babysvømning, eller øve dig på før du kommer. Vores instruktører vil gennem små og enkle øvelser i vandet, introducere dig og dit barn til et samspil, hvor velvære og vandtilvænning stille og roligt udvikles.
Undervisningen i bassinet er ca. 25 minutter og er tilegnet 1 forældre og 1 baby.

Vigtigt:
Det er et krav at alle babyer skal være iført både engangsbadeble og HappyNappy badebuks. Det er også rigtig vigtigt, at både baby og forældre vasker sig inden man tager svømmetøj på og går i vandet. Der findes puslepude, vaske og kravlegård i både herre- og dameomklædningen. I nærheden af terapibassinet, hvor undervisningen foregår, findes et helt specielt indrettet puslerum til de mindste.

Vi anbefaler følgende aldersopdeling på vores babysvømningshold:

  • 2 – 7 mdr.
  • 6 – 12 mdr.

Babysvømning med opstart april 2024

Mandage

2 - 7 mdr. klokken 9.00 - 9.25 - 10 ugers forløb UDSOLGT

6 - 12 mdr. klokken 9.30 - 9.55 - 10 ugers forløb UDSOLGT 

Onsdage

2 -7 mdr. klokken 9.00 - 9.25 - 10 ugers forløb UDSOLGT

6 - 12 mdr.  klokken 9.30 - 10.00 - 10 ugers forløb UDSOLGT

Fredag

2 - 7 mdr.  klokken 9.00 - 9.25 - 10 ugers forlø

6 - 12 mdr. klokken 9.30 - 10.00 - 10 ugers forløb UDSOLGT

Det kan være svært at orientere sig i en ny svømmehal, når du kommer med baby og en masse udstyr. Derfor har vi lavet en hjælpeoversigt med informationer, der skulle besvare de fleste spørgsmål om hvor, hvordan og hvornår.

 

Næste hold

Vi har stor efterspørgsel på vores babysvømmehold så hold øje med siden her eller følg os på vores sociale medier. Så kan du altid se, hvornår de næste hold slås op. 
Vi forventer de nye hold kommer i start august.