Maglegårdsbadet

Dette 25 meters bassin byder hver uge skoleelever og klubmedlemmer velkommen. Vi tilbyder morgensvømning på alle hverdage, undtagen i skolernes ferier og helligdage.

Maglegårdsbadet ligger i forlængelse af Roskilde Handelsskole og er et 25 meters bassin med gode omklædningsfaciliteter, saunaer, 1 og 3 meters vippe samt to IR saunaer lokaliseret i selve hallen. Der er gode handicapfaciliteter, inklusiv særparkering i plateau, elevator mellem omklædning og hal, samt lift til at assistere i og op af vandet.

Maglegårdsbadet benyttes primært til skole- og klubsvømning. Tider i bassinet bookes i foråret og gælder for en sæson ad gangen. Du kan orientere dig vedr. tidsfordeling for den enkelte forening, der benytter Maglegårdsbadet via foreningsportalen.

Maglegårdsbadet holder lukket i skolernes ferier.

Morgensvømning

Morgensvømning er alle hverdage fra kl. 6:30 - 7:50

For at svømme på Maglegårdsbadet, skal man først forbi Roskilde Badet for at købe adgang. Her sælger vi månedskort og 10 turs kort. 

Det er et armbånd med chip, som man får udleveret. Armbåndet tjekker man ind med på Maglegårdsbadet. Armbåndet giver adgang til alle vores bade. 

Priser og Billetkøb

Maglegårdsbadets specifikationer

Bassinlængde: 25 meter
Bassinbredde: 12,5 meter
Antal baner: 6
Vandtemperatur: 27 grader
Dybde: fra 1,2 - 3,8 meter

Kontakt Maglegårdsbadet

Bakkesvinget 67
4000 Roskilde

Telefontid (læg evt. besked)

Mandag-Fredag

8.00-13.00

Lørdag-Søndag

Lukket

Morgensvømning

Mandag-Fredag

6.30-7.50

Lørdag-Søndag

Lukket