Lysholmbadet

Velkommen i Lysholmbadet, et mindre varmtvandsbassin, der i hverdage benyttes af Fjordskolen Lysholm. Eftermiddage og weekender er det tilegnet foreninger. Lysholmbadet benyttes ikke til offentlig svømning.

NB! LYSHOLMBADET ER LUKKET PÅ UBESTEMT TID. BADEGÆSTER, DER SVØMMER MED EN FORENING I LYSHOLMBADET, VIL FÅ BESKED FRA DERES KLUB ANGÅENDE EVENTUEL GENOPTAGNING AF HOLD, NÅR BASSINET IGEN KAN ÅBNE.

 

Lysholmbadet er et unikt varmtvandsbassin, som emmer af hygge, intimitet og som samtidigt er indhyllet i masser af dagslys fra et stort vinduesparti. For tiden benyttes sideindgangen, som du finder ved at gå højre om Fjordskolen langs hækken.

Badet har gode handicapfaciliteter og herudover redskaber til let leg, stille bevægelse samt til mere hård fysisk træning.

På grund af bassinets størrelse er adgang til Lysholmbadet begrænset til 8 personer ad gangen (færre under corona).

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil kigge forbi for at se, om vores faciliteter passer til dine behov. 

Badet har lukket i alle skoleferierne. 

 

Lysholmbadet benyttes af Roskilde Kommunes specialklasser og foreninger. Du kan orientere dig vedr. tidsfordeling for den enkelte forening, der benytter Lysholmbadet via foreningsportalen.

Lysholmbadets specifikationer

Bassinlængde: 8 meter

Bassinbredde: 4 meter

Vandtemperatur: 33 grader

Dybde: fra 1,3 meter

Kontakt Lysholmbadet

Hyrdehøj 5B
4000 Roskilde

Telefontid

Mandag - Fredag

6.00 - 8.15

Lørdag-Søndag

Lukket

Der er ingen offentlig åbningstid i Lysholmbadet.