Når du kommer med baby eller barn op til 4 år

Det er så hyggeligt med babyer og børn i bassinerne, og vi har plads til rigtigt mange på samme tid. Dette betyder samtidig rigtigt meget udstyr og barnevogne.

Barnevognsparkering

Når du ankommer, parkerer du barnevognen udenfor ved cykelstativerne (husk egen lås).

Lån en klapvogn eller autostol

Du skal gennem indgangsdøren og adgangsmøllerne for at komme til vores autostols- og klapvognsudlån. Der er høflig selvbetjening, og her fra går turen til omklædningsrummene, hvor du har flere valgmuligheder.

Påklædning - HappyNappy

Børn op til 4 år og ikke blefri børn skal være iført en Splash About HappyNappy med en engangsbadeble indenunder. Dette mindsker skaden, et bleuheld vil forårsage i bassinvandet, hvor udslip vil lukke bassinet ned i længere tid til gene for alle badegæster.
HappyNappy kan købes i flere butikker og på nettet samt i Roskilde Badets shop. De fås i størrelser fra 0 måneder til 4 år.

Splash About Jammers

For de større børn, der stadig ikke er blefri, fås Splash Abouts Jammers. Det er badebukser, der sidder tæt for at undgå eventuelle uheld.

Jammers kan købes flere steder på nettet samt i Roskilde Badets shop. Jammers kommer i størrelserne 2-8 år.

Omklædningsrummene

De store omklædningsrum for henholdsvis herrer og damer har begge vaske til at bade baby i, kravlegård og puslepuder til den efterfølgende påklædning. Her er masser af skabe til opbevaring af jeres ting.

Der vil nogle gange også være mulighed for at gå i skole- og foreningsomklædningen, men her foregår vask af baby under bruserne.

Puslerum

Du kan vælge at tage baby med helt ind i svømmehallen og benytte vores puslerum til bad og pusling. Rummet ligger mellem de to varmtvandsbassiner, så vejen fra bad til pool er kortest mulig. Her kan du også gå ind, hvis baby skal have en pause fra alle sanseindtrykkene i svømmehallen.

Varmtvandsbassiner

Vi har to varmtvandsbassiner. I hallen med 25 meter bassinet finder du vores babybassin med en vanddybde på 0,9 - 1,20 meter. Nær wellnessafdelingen finder du vores store varmtvandsbassin, som dog somme tider kan være reserveret til træning. Her er vanddybden 1,3 meter.

Babylegetøj

Der er altid babylegetøj at finde i svømmehallen. Spørg personalet, hvis ikke du kan finde det. Benyt blandt andet: spejle, badeænder o.l.

Hvornår må/kan baby komme i svømmehallen?

Følg altid anbefalingerne fra egen læge og sundhedsplejerske. Generelt anbefales det, at babyer skal være minimum 6-8 uger gamle og veje minimum 4kg, før de kommer i svømmehallen. Mor skal til gengæld vente fulde 8 uger og være kommet sig fuldt og helt.