Aqua Yoga for alle - mandag morgen

Vandets opdrift og støtte gør, at alt er lidt anderledes end på land. Til Aqua Yoga trænes hele kroppen. Yoga er også at være nærværende og bruge åndedrættet aktivt - så det øves også bevidst på begge hold undervejs.

Aqua Yoga for alle - mandag morgen

Til Aqua Yoga for alle får du fat i mange af de små muskler, som ikke bruges til dagligt, da kroppen hele tiden skal finjustere sig, for at blive stående på bunden. Aqua Yoga træner hele kroppen.

Du vil måske føle, at balanceøvelserne er lidt lettere end på land, hvilket gør, at vi kan afprøve mange forskellige øvelser som træner balancen.

Vi laver mange strækøvelser, og bruger kroppen i alle dens mulige retninger, og vi laver selvfølgelig også de klassiske yogastillinger (eks. Krigeren). Du kan deltage på Aqua Yoga uden at have prøvet yoga før. Du bliver guidet godt igennem alle øvelser undervejs af underviseren.

Yoga er også at være nærværende og bruge åndedrættet aktivt - så det øves også bevidst undervejs. Hver time sluttes af med at flyde i vandet godt understøttet af skumslanger. Lyden af vandets skulpen, kroppen i ro og det at lukke omverden uden for en stund, giver dig fornyet energi.

Vi glæder os til at se dig på Aqua Yoga for alle holdet.

Tilmelding til Aqua Yoga for alle

Mandage

8.00 - 8.45

Praktisk info

Tag gerne en T-shirt og evt. tights på over badetøjet for komfort.

Alle Aqua Yoga timer foregår rundt om terapibassinet, som er et aflukket rum med en vandtemperatur på 34 grader.

Du medbringer selv et skridsikker håndklæde eller køber det ved indgangen (149,- kr.).

Deltagerne låner måtter/slanger, som benyttes til Aqua Yoga undervisningen. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage på nogen af vores Aqua Yoga hold. Vi anbefaler, at du tager en drikkedunk med til timen.