Pool Party

I samarbejde med Sjov Ferie holder vi Pool Party for 5.-7. klasse torsdag den 23. februar fra 19.00-21.30. Vi sørger for underholdningen så efterlad mor og far i døren, og kom og vær med til en aften fuld af hygge, sjov, leg og masser af vand.

Tid
Torsdag den 23. februar 19.00-21.30 

Sted
Roskilde Badet, Bymarken 37, 4000 Roskilde

Aldersgruppe
5.-7. klasse

Pris
60,- kr. Bindende tilmelding - ikke refunderbart.

Billetter købes via vores bookingsystem.

Som en del af Sjov Ferie holder Roskilde Badet Pool party. Her vil der være DJ, der sætter kulør på festen hele aftenen. Du kan tage udfordringen op og prøve at gennemføre vores AquaGlide bane eller deltage i de aktiviteter, som vores livredderteam står for.

Vi serverer slush-ice, en lille snack, og derudover vil det være muligt at købe ekstra snacks i vores vådcafé.

Du køber din billet i forvejen over nettet. Når du kommer frem på dagen, fortæller du, hvis navn billetten er booket i, og så finder vi dig på listen. Herefter får du udleveret et chiparmbånd, som giver dig adgang til svømmehallen, og som bruges til at låse skabet i omklædningsrummet.

Bindende tilmeldning - ikke refunderbart.

Tip til forældre

Når du booker billet til dit barn, bliver du bedt om at oprette en bruger i systemet. Du bestemmer selv, om det er dig selv eller dit barn, du opretter.

Du kan sagtens købe flere billetter ad gangen. Barnet/børnene skal bare oplyse, hvis navn billetterne er booket i.

Der er mulighed for at sætte penge ind på brugeren hjemmefra eller i receptionen ved ankomst. Herved kan dit barn købe drikke og snacks i vores vådcafé uden at skulle have kontanter med i hallen. Beløbet vil være knyttet til brugeren og restbeløbet kan enten udbetales, når svømmehallen forlades eller stå til næste gang, du køber billet til svømmehallen.

Bemærk: Ingen forældre tilstede - heller ikke i cafeen. 

Kontakt

Kontakt

For spørgsmål angående arrangementet ring til Roskilde Badets reception eller send os en mail