Find os

Find Roskilde Badenes fire svømmehaller på kortet. Tryk for at få vist adressen.

Find os

Find Roskilde Badenes fire svømmehaller på kortet. Tryk for at få vist adressen.

Parkering

Parkering

Der er et begrænset antal parkeringspladser foran Roskilde Badet. Herudover er det muligt at parkere langs Bymarken i begge sider af vejen – husk dog at holde afstand til busstoppestederne.

Foran Roskilde Badet på Bymarken 37 kan du parkere gratis i 4 timer, mens du svømmer. Husk at sætte p-skiven. Der er særlige holdepladser for busser og handicapparkering tættest på indgangen. Der kontrolleres på pladsen og udstedes p-afgift ved overtrædelse. Klager vedrørende dette rettes mod Borgerservice.

Følg skiltene og kørselsretningen, og hvis parkeringspladsen er fuld, er der mulighed for at parkere langs Bymarken uden tidsbegrænsning.

Om parkering

  • 4 timers gratis parkering (husk P-skiven)
  • 3 handicapparkeringspladser nærmest indgangen
  • 3 el-bil standere langs bygningen (under opførelse)
  • Stor cykelparkeringen hele vejen langs huset
  • Mulighed for barnevognsparkeing ved cykler (husk egen lås)

Nærliggende parkeringshus

Skulle parkeringspladsen være fuld, er der mulighed for at benytte parkeringshuset ved Ro's Torv kun 500 meter fra svømmehallen. Her henvises til parkering på P-2 vest eller P 3 øst. Læs alt om regler for parkering på Ro's Torv på centrets hjemmeside.

Ta’ bussen til badet

Ta’ bussen til badet

Da der er et begrænset antal parkeringspladser ved Roskilde Badet. Kan du med fordel tage bussen hertil, den stopper direkte ud for svømmehallen.

For at komme til Roskilde Badet, Bymarken 37, skal du med Bus 206. Se hele køreplanen inklusiv stoppesteder og afgangstider

Alternativt kan du tage bussen til Ro’s Torv indkøbscenter, der ligger mindre end 500 meter fra svømmehallen. Hertil kører busserne: 123, 206, 220 og 600S.

Roskilde Festival

Under Roskilde Festivalen vil der fra den 26. juni til fredag den 1. juli 2022 være en shuttlebus fra indgang ØST direkte til Roskilde Badet i tidsrummet 8.00-17.30 begge dage inkl. 

OBS! OBS! OBS!

Bussen vil pga. Tour de France ikke køre lørdag den 2. juli i før efter kl. 14.00.