AquaYoga og mindfullness

Giv dig selv en gave ved deltagelse i dette hold for krop og sind. AquaYoga er yoga tilpasset vand. I vandet er kroppen i stand til at strække optimalt igennem. Det styrker musklerne, støtter svage led og forbedrer din balance og koordination.

Der findes ikke mange tilbud om AquaYoga i Danmark. Flere og flere mennesker oplever yogaens gode effekt på krop og sind.

Og rigtig mange yoga øvelser kan med fordel udføres i vand. Her udnytters vandets opdrift til at træne smidighed og balance.
Yogaens positive effekt på krop og sind samt vandets bærende blødhed er en rigtig god kombination for hensigtsmæssig og samtidig udfordrende træning.

Kombinationen af vand og yoga vil give dig en følelse af frihed og bevægelighed, samt blødgøre spændte og belastede områder.

Yogaens effekt på krop og sind er mange. Den forbedrer din muskelstyrke, din smidighed og din balance. Forhøjer energiniveauet og nedsætter stress og søvnproblemer og så forbedrer den din koncentrationsevnen og bidrager til at skabe en harmonisk krop.